Επιλογή Σελίδας

Home   Branding

Branding

Αναλαμβάνουμε τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό του δικού σας brand. Καινοτόμο design που χαράσσεται στη μνήμη του κοινού, δημιουργώντας μια εμπειρία γύρω από την εταιρεία, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της.

Οι υπηρεσίες μας:

Digital marketing

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, οι online διαφημιστικές καμπάνιες σας, το email marketing και η παρουσία σας στα social media συμπληρώνουν το σύνολο των ενεργειών μίας στρατηγικής digital marketing.

– SEO
– Email Marketing Campaign
– Paid search ads
– Social Media Management
– Sponsored social posts
– Display advertising

Branding

Όλη η διαδικασία branding για μία εταιρεία, έχοντας ως βάση τον προσδιορισμό της εταιρείας στην αγορά, μέσα από τον πλήρη σχεδιασμό της οπτικής της εικόνας, ώστε αυτή να αντιπροσωπεύει ευκρινώς την εταιρική ταυτότητα, ξεκινώντας από το λογότυπο και φτάνοντας σε ολοκληρωμένες προτάσεις προβολής.

– Brand positioning
– Ονοματοδοσία
– Σήμα – Λογότυπο
– Νομική κατοχύρωση
– Εταιρική ταυτότητα
– Εταιρικά εγχειρίδια
– Εταιρικά έντυπα
– Εταιρικά stand

Συσκευασία

Ο καλός σχεδιασμός αφηγείται πάντα μια ιστορία. Με προτεραιότητα τη σημασία της συσκευασίας στην επιτυχημένη πορεία  ενός προϊόντος, φροντίζουμε να σχεδιάσουμε επαρκώς αυτό που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του καταναλωτή και ταυτόχρονα θα αντιπροσωπεύει ευκρινώς την εταιρική σας ταυτότητα. 

– Product positioning
–  Σχεδιασμος Συσκευασίας ή Ετικέτας 
– Συσκευασίες Promotion
– Έντυπα οδηγιών
– Νομική κατοχύρωση

e – publications

Υπηρεσίες:

Ειδικές Εκδόσεις

Περιοδικα
Βιβλια
Τεχνικα Εγχειριδια

Εκθέσεις

Ισολογισμοί
Απολογισμοί Κοινωνικής Ευθύνης
Score cats
Case Studies

e – Publications

Παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες που υποστηρίζουν μία ηλεκτρονική έκδοση. Από το σχεδιασμό (concept, layout), την ανάπτυξη & τέλος, τη φιλοξενία στους server μας.

Pin It on Pinterest