Βιβλία Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής
Σειρά βιβλίων “Από το στάρι στο ψωμί”.
Οι πέντε τίτλοι που ανήκουν στη σειρά βιβλίων “Από το στάρι στο ψωμί”, καθώς και η νέα έκδοση με τίτλο “Τεχνικός Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής”, συγκαταλέγονται ανάμεσα στους πλέον ολοκληρωμένους οδηγούς για την αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική, σχεδιασμένοι ειδικά για φοιτητές, επαγγελματίες και ερασιτέχνες αρτο-ζαχαροπλάστες.
Με σεβασμό στην παράδοση και με σύγχρονη ματιά, εξηγούν περίπλοκες τεχνικές με απλές και χρήσιμες εικονογραφήσεις, περιλαμβάνουν συνταγές για μια μεγάλη ποικιλία εξαιρετικών παρασκευών και προσφέρουν ένα ισχυρό θεμέλιο γνώσης πάνω στο οποίο ένας αρτοποιός ή ζαχαροπλάστης μπορεί να αναπτύξει περαιτέρω δεξιότητες και να πειραματιστεί με νέες ιδέες.
βιβλία για την αρτοποιία & την ζαχαροπλαστική
πίνακες & γραφήματα με τεχνικά χαρακτηριστικά
μοναδικές συνταγές σε κάθε βιβλίο
Βάλτε την επιχείρησή σας στην πρώτη θέση
Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και τους τρόπους που μπορούμε να βοηθήσουμε την επωνυμία σας να προβληθεί αποτελεσματικά και να εδραιωθεί στην αγορά της. Με ψηφιακά μέσα, εκδηλώσεις, design και πολλά άλλα, όλα συγκεντρωμένα κάτω από μια στέγη.