Αρχική  /  Agency services  /  Web design & development

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη ιστοσελίδας

Σε έναν ψηφιακό κόσμο με παραπάνω από 200 εκατομύρια ενεργές ιστοσελίδες, θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι η δική σας είναι όχι μόνο σχεδιαστικά άρτια, αλλά καλύπτει με επιτυχία τις ανάγκες των χρηστών της με καλά οργανωμένο, ποιοτικό και πρωτότυπο περιεχόμενο, φορτώνει γρήγορα σε οποιαδήποτε σύνδεση, έχει υψηλής ποιότητας προσβασιμότητα και responsive σχεδίαση που εξασφαλίζει κορυφαία εμπειρία χρήστη και πλοήγηση σε οποιαδήποτε συσκευή.

Σήμερα, η διαδικασία πώλησης ξεκινά σχεδόν πάντα online. Αυτό ισχύει και για τις B2B επιχείρησεις, οι οποίες καλούνται να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο του πωλητή και των στρατηγικών πώλησης, εισάγοντας ένα νέο, ψηφιακό μοντέλο λειτουργίας. Με αυτό το δεδομένο, δημιουργούμε εξατομικευμένες ιστοσελίδες που προκύπτουν από μία ισχυρή θεμελιώδη στρατηγική, συμβάλλουν στην επίτευξη σαφώς καθορισμένων επιχειρηματικών στόχων και εστιάζουν στις ανάγκες συγκεκριμένων buyer personnas.

Business Requirements Analysis

Websites (Start up & Business)

Δημιουργήστε το site που επιθυμείτε! H ιστοσελίδα σας είναι ο ιδανικός χώρος για να αναδείξετε το δικό σας brand και να παρέχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την εταιρεία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Μάθετε περισσότερα

E-shops

Δημιουργήστε το ηλεκτρονικό κατάστημα που θέλετε, με ισχυρά χαρακτηριστικά. Ό, τι μπορείτε να σκεφτείτε σχετικά με την πώληση είναι εφικτό μέσω του e-shop του Pinged.

Μάθετε περισσότερα

Ιστοσελίδα για Events

Δημιουργήστε την ηλεκτρονική σελίδα για το event που οργανώνετε, με ισχυρά χαρακτηριστικά. Όλα όσα χρειάζεται ένας διοργανωτής για την ολοκληρωμένη παρουσίαση του event του σε μία ιστοσελίδα. Επιτυχημένη παρουσίαση θεματολογίας, προγράμματος και χορηγών, όλα σε μία σελίδα!

Μάθετε περισσότερα

User Experience Design & User Interface Design
Συνδυάζουμε τις δικές σας ανάγκες με τις νέες σχεδιαστικές τάσεις οπτικής επικοινωνίας ώστε να σχεδιάσουμε μια προσεγμένη και εύχρηστη δυναμική ιστοσελίδα.

Στόχος μας, όταν σχεδιάζουμε μία ιστοσελίδα, είναι ο χρήστης να έχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία από αυτή. Αυτό σημαίνει ότι ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μπορεί να περιηγηθεί εύκολα και να βρει την πληροφορία και το προϊόν που ψάχνει γρήγορα και αποτελεσματικά.

Content Strategy and Production
Μαθαίνουμε για την επιχείρησή σας και γνωρίζουμε τα προϊόντα – υπηρεσίες σας με σκοπό να σας προτείνουμε τον καλύτερο τρόπο προβολής και παρουσίασής τους στην ιστοσελίδα σας.

Εφαρμόζουμε τις βέλτιστες πρακτικές σε σχέση με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας ώστε να επικοινωνήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το μήνυμα που θέλετε να περάσετε στον επισκέπτη.

Search Engine Optimization
Υποδομή SEO με αποτελεσματική και σωστή ευρετηρίαση για όσο το δυνατόν υψηλότερη κατατάξη στις μηχανές αναζήτησης.
Hosting & Support

Διαθέτουμε το πιο φιλικό περιβάλλον φιλοξενίας για ιστοσελίδες επιχειρήσεων. Με όπλο την εμπειρία που διαθέτουμε από τα project που έχουμε φέρει εις πέρας με επιτυχία, μπορούμε να αντιληφθούμε τις δικές σας ανάγκες και να τις υλοποιήσουμε σε κάτι απόλυτα λειτουργικό.

Μάθετε περισσότερα

Βάλτε την επιχείρησή σας στην πρώτη θέση

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και τους τρόπους που μπορούμε να βοηθήσουμε την επωνυμία σας να προβληθεί αποτελεσματικά και να εδραιωθεί στην αγορά της. Με ψηφιακά μέσα, εκδηλώσεις, design και πολλά άλλα, όλα συγκεντρωμένα κάτω από μια στέγη.