Αρχική  /  Agency services  /  Web design & development  /  Websites (Start up & Business)

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας:

N

Στρατηγική

Μαθαίνουμε για την επιχείρησή σας και γνωρίζουμε τα προϊόντα – υπηρεσίες σας με σκοπό να σας προτείνουμε τον καλύτερο τρόπο προβολής και παρουσίασής τους στην ιστοσελίδα σας.

N

Περιεχόμενο

Εφαρμόζουμε τις βέλτιστες πρακτικές σε σχέση με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας ώστε να επικοινωνήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το μήνυμα που θέλετε να περάσετε στον επισκέπτη.

N

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Συνδυάζουμε τις δικές σας ανάγκες με τις νέες σχεδιαστικές τάσεις οπτικής επικοινωνίας ώστε να σχεδιάσουμε μια προσεγμένη και εύχρηστη δυναμική ιστοσελίδα.

N

Μοιραστείτε το περιεχόμενό σας στα social media

Συνδέουμε όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας με τα social media. Με ένα απλό κλικ μοιράζεστε την πληροφορία που θέλετε να προβάλλετε για την επιχείρησή σας.

Σας προσφέρουμε ακόμη περισσότερα:

N

Βασικά Εργαλεία SEO Optimization

Βασική υποδομή SEO με αποτελεσματική και σωστή ευρετηρίαση για όσο το δυνατόν υψηλότερη κατατάξη στις μηχανές αναζήτησης.

N

Προσαρμοστικότητα Responsive Design

Οι ιστότοποι μας σχεδιάζονται ώστε να προσαρμόζονται σε όλα τα είδη των οθονών. Έτσι το site σας θα δείχνει όμορφο και προσεγμένο σε κάθε μέγεθος οθόνης.
N

Διαχειρίζεστε μόνοι σας την ιστοσελίδα σας

Σας παρέχουμε εκτενές documentation με εκπαιδευτικά βίντεο που θα σας βοηθήσουν να διαχειρίζεστε και μόνοι σας την ιστοσελίδα σας αποτελεσματικά & εύκολα.